Şehit Hüseyin Tahmaz İlkokulu

Vizyon: Kendisine ve ülkesine faydalı üretken, kültürel değerleri benimseyen, yeniliklere açık, öğrencilerimizin yaşadıkları veya yaşayabilecekleri olumsuzlukları yok ederek onları, ortaöğretim ve mesleki kurumlara yerleştiren örnek, önder ve tercih edilen bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, nitelikli elemanlar ortaya koymak; bilgili, duyarlı, objektif düşünebilen; kültürel yapının ilerlemesine katkıda bulunan; teknolojik imkanları kullanabilen; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; kendisine, ailesine ve vatanına faydalı, yetenekli, üretken ve coşkulu bireyler olarak yetiştirebilmek ; bunun için tüm imkanlarımızı kullanmak ve öğrencilerimizin öğrenimlerine koşulsuz devamını sağlamak için varız!

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:08:30 Ders Bitiş:14:35
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehithuseyintahmazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mahallesi.Cumhuriyet Caddesi. No 2/1 28600Espiye / GİRESUN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Espiye İlçesi idari olarak Giresun iline bağlıdır. Giresun il merkezinin doğusunda, Giresun-Trabzon Karayolu´nun 34. km´sinde yer alan bir ilçedir. Trabzon il merkezine uzaklığı ise 98 km´dir. Espiye ilçesi Karadeniz iklim kuşağı içinde yer alması nedeniyle ılıman bir iklime sahiptir. Her mevsim bol yağışlıdır. Bu nedenle ilçe toprakları bitki örtüsü yönünden çok zengindir. İlçe oldukça geniş ormanlara sahiptir.

Adres - Merkez Mahallesi.Cumhuriyet Caddesi. No 2/1 28600Espiye / GİRESUN

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğundan ve şehirlerarası yol üzerinde olduğundan dolayı ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Espiye´nin Giresun´a uzaklığı 34 kilometredir.