MEKTUBUMUZA BİR DÖNÜŞ DE ERZİNCAN’DAN GELDİ

1/C sınıfı öğrencilerinin ülkenin çeşitli kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yeni yıl tebrik kartlarına cevaplar gelmeye devam ediyor. Mektubumuza Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden videolu bir teşekkür geldi.

17.01.2024 61

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurcan KEÇECİ 1/C sınıfı öğrencilerimizden Ömer TAKIM’ın yazmış olduğu mektup için sınıfımız öğrencilerine ve öğretmenimiz Ali AÇIKGÖZ’e yazmış oldukları mektuba video ile teşekkür etti.Öğrencilere okuma kitapları ve çeşitli hediyeler göndererek mektup yazma deneyimini güzel bir anı haline gelmesini sağladılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurcan KEÇECİ ve tüm sağlık personeline teşekkür ederiz,saygılarımızla.

17-01-202417-01-202417-01-2024