1/C SINIFI YENİ YIL İÇİN SEVDİKLERİNE MEKTUP GÖNDERDİ

Okulumuz 1/C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Ali Açıkgöz’ün koordinasyonunda ilk mektuplarını gönderdiler.

29.12.2023 64

Henüz okumayı yazmayı yeni öğrenen öğrencilerimiz ülkemizde bir çok şehire yazdıkları ilk mektuplar aracılığı ile ulaştılar. Bazı mektuplara çok kıymetli dönüşlerde alan 1/C öğrencileri bu sayede bu iletişim şekline dair ilk deneyimlerini de yaşadılar.Yazılı ve sözlü geri dönüşler alan öğrencilerimiz adına çok mutluyuz. Geri dönüşleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Öztürk’e ve  öğrencilerimize kıymetli satırları ile ulaşan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu’na teşekkür ederiz.Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Yeni yılın sağlıklı, huzurlu ve sevdiklerinizle birlikte çok güzel geçmesi dileğiyle.

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023